Osakkeen omistajan on ilmoitettava kunnossapito- ja muutostöistään

Uusi asunto-osakeyhtiölaki muutti osakkaiden ilmoitusvelvollisuutta siten että lukuun ottamatta maalaus- ja tapetointitöitä kaikesta remontoinnista huoneistossa on ilmoitettava. Ilmoitus tehdään kirjallisesti ja hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista. Lisätietoa muutostöiden ilmoittamisesta Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen sivuilta.

Muutostöistä pystytte ilmoittamaan meille suoraan viereisen palkin muutostyöilmoituksella. Emme peri maksua muutostyöilmoituksen vastaanottamisesta ja arkistoimisesta. Kosteita tiloja remontoitaessa taloyhtiön tulee valvoa, että työ tehdään oikein. Valvontaan käytämme laadun varmistamiseksi rakennusalan ammattilaista joka perii työstään neuvottelemamme kiinteän hinnan.

Kaikki muutostyöt ovat tapauskohtaisia, joten kaikki lähtee käyntiin muutostyöilmoituksen täyttämisestä.

Huomioithan remonttitöitä aloittaessasi, että remontista aiheutuneista jätteistä vastaa remontin tekijä, eikä niitä saa viedä taloyhtiön roskalaatikoihin. Myös remontista aiheutuneet sotkut taloyhtiön yleisissä tiloissa on remontoijan siivottava. Lisäksi melua aiheuttavasta remontoinnista tulee ilmoittaa muille asukkaille taloyhtiön ilmoitustaululla.

Muita hyödyllisiä linkkejä :

1. Ohje taloudelliseen veden käyttöön

2. Jätteiden lajitteluohjeet

3. Käytä auton sähkölämmitintä oikein

Yksityiskohtaisempaa tietoa tarvitessasi ota yhteyttä isännöitsijään. (yhteydenottolomake)